u najgori mogući trenutak

Drama u redovima Real Madrida; Zinedine Zidane je u nemilosti klupskih čelnika, a sad se našao u još većim problemima...

22.01.2021 u 13:34

Bionic
Reading

Trener španjolskog nogometnog prvaka Reala iz Madrida Zinedine Zidane (48) zaražen je koronavirusom, objavio je 'kraljevski' klub u petak uoči gostovanja kod Alavesa u 20. kolu španjolskog prvenstva

Zinedine Zidane je bio pozitivan na testiranju u trenutku kada proživljava jedne od najtežih trenutaka otkako je sjeo na klupu Reala, odnosno nakon iznenađujućeg ispadanja u šesnaestini finala španjolskog kupa od trećeligaša Alcoyana zbog kojeg sve je više zagovornika njegovog odlaska.

Šest dana ranije Real je izgubio 2:1 u polufinalu španjolskog Superkupa, a Zidane se našao u nemilosti klupskih čelnika te se sve glasnije spominje i mogućnost njegove smjene!

Zidane je, pak, poručio kako ne namjerava odstupiti te će nastojati podići momčad. Real Madrid se nalazi na drugom mjestu u prvenstvu sa sedam bodova manje uz utakmicu više od vodećeg Atletico Madrida.

  • +9
Real Madrid - Athletic Bilbao 1:2, Kup kralja, polufinale, 14.1.2021. Izvor: EPA / Autor: Jorge Zapata

Nije poznato koliko dugo će Zidane morati biti u samoizolaciji.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić u srijedu nije putovao s momčadi u gradić Alcoy u pokrajini Valenciji nego se odmarao u Madridu. U petak je s momčadi trenirao u sportskom kampu na sjeveru grada pripremajući se za utakmicu s Alavesom koji zauzima 17. mjesto na ljestvici.