NEZGODNA SITUACIJA

Drama rukometaša Zagreba, EHF ipak pokazao razumijevanje i utakmica Lige prvaka je odgođena

15.02.2023 u 19:37

Bionic
Reading

U sklopu 12. kola EHF Lige prvaka, rukometaši PPD Zagreba u četvrtak (20.45) su trebali igrati u Portugalu kod Porta, ali ta je utakmica odgođena

Rukometaši PPD Zagreba u srijedu su iz zagrebačke zračne luke poletjeli prvo u Frankfurt odakle su trebali ići za Porto, ali su tamo naišli na velike i nepredviđene probleme. Naime, u Frankfurtu je taj dan otkazano više od 200 letova Lufthanse, a među njima i let prema Portugalu.

Kako pišu Sportske novosti iz kluba su kontaktirali EHF, a iz Beča im je od strane voditelja natjecanja Marcusa Glasera, sugerirano da pokušaju stići do Porta na vrijeme. No na kraju su iz EHF-a pokazali razumijevanje te je utakmica odgođena za neki kasniji datum.

Inače, do zastoja u Frankfurtu došlo je zbog neuspjelih željezničkih inženjerskih radova koji su oštetili širokopojasne kabele i utjecali na IT sustav.

PPD Zagreb trenutačno zauzima šesto mjesto u skupini s osam bodova, jednim više od sedme Wisle iz Plocka koja je odigrala susret više, dok je Porto posljednji s tri boda.

Sljedeća utakmica PPD Zagreba na rasporedu je u subotu kada u sklopu drugog kola Paket 24 Premijer lige za prvaka u 'Kutiji šibica' gostuje Gorica.

  • +15
Liga prvaka: PPD Zagreb - PSG, 8.2.2023. Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic