CAPELLO DRHTI

Drama na otoku: Rooney (teže) ozljeđen

31.03.2010 u 11:02

Bionic
Reading

Ozljeda gležnja koju je Wayne Rooney 'zaradio' potkraj susreta Manchester Uniteda i Bayerna jako je zabrinula Engleze i engleskog izbornika Fabija Capella

Više od poraza Manchester Uniteda od Bayerna (1:2) u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka, englesku javnost brine ozljeda Waynea Rooneya. Napadač Manchester Uniteda je u završnim minutama utakmice ozlijedio gležanj nakon čega je uz pomoć klupskog liječnika jedva došepao do svlačionice. Kada je engleski izbornik Fabio Capello vidio tu sliku sasvim sigurno mu se smračilo pred očima jer Rooney igra u životnoj formi i trenutačno je najbolji igrač 'Gordog Albiona'.

Nakon utakmice Unitedov menadžer Alex Ferguson pokušao je umiriti navijače engleske reprezentacije i Manchester Uniteda.

'Rooney je ozlijedio gležanj. Koliko teško vidjet ćemo nakon pregleda, još je rano za prve prognoze. Nadam se kako se ipak radi o lakšoj ozljedi', kazao je Ferguson.

Engleski mediji strahuju da se ne ponovi situacija iz travnja 2006. godine kada je Rooney slomio metatarzalna kost i do posljednjeg trenutka je bio upitan njegov nastup na SP-u Njemačkoj. Na koncu je ipak nastupio, no daleko od prave forme koju je imao prije ozljede.