'rakitiiiiiiiiiiiiiiić!'

Dragi Ćosiću priređen doček u rodnom gradu: Ljudima je zahvalio svojim omiljenim urlikom

16.08.2018 u 12:03

Bionic
Reading

HRT-ov komentator Drago Ćosić dočekan je kao heroj u bosansko-hercegovačkom Tesliću, njegovom rodnom gradu u kojem se oduševljenoj masi zahvalio urlikom kojeg ćemo pamtiti sa Svjetskog prvenstva u Rusiji...

Bilo je ovo ljeto brojnih dočeka hrvatskih nogometaša nakon osvojenog srebra diljem zemlje, a na svoje je na kraju došao i Drago Ćosić.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

HRT-ov komentator rođen je u Bosni i Hercegovini, u gradu Tesliću, a na jednoj svečanosti ovih dana odlučili su mu tamo prirediti svojevrstan doček i dati mu priliku da se obrati oduševljenoj masi.

'Djeco, začepite uši, sad ću biti prost: Je*ote, koliko nas ima,' ispalio je Ćosić rečenicu koju sigurno nikad nećemo čuti od njega na javnoj televiziji i zatim se zahvalio građanima Teslića na druženju i počastio ih svojih omiljenim urlikom koji smo dvaput čuli tijekom izvođenja penala na SP-u, protiv Danske i Rusije:

'Rakitiiiiiiiiiiiiić!'

S obzirom da je HRT izgubio prava na nogometni Euro 2020., a još prije i na velika rukometna natjecanja, SP u Rusiji mogao bi biti jedno od posljednjih velikih natjecanja na kojima dominira Ćosićev karakterističan glas...