NESLAVNI PREOKRET

Donedavno heroj Premiershipa, a sada Biliću prijeti otkaz!

18.09.2016 u 10:13

Bionic
Reading

Porazom 4:2 od West Bromwich Albiona momčad West Hama produbila je svoju krizu i približila se samom dnu Premiershipa, a Slaven Bilić kojeg je prošle sezone britanska javnost slavila sada se mora suočiti s prijetnjom otkaza...

Kada je Quique Florres prošle sezone dobio otkaz u Watfordu unatoč pristojnim rezultatima, Slaven Bilić žestoko je kritizirao takvu odluku i zaključio da je ludost ono u što se nogomet pretvorio, s obzirom da se trenere olako mijenja nakon i najmanje rezultatske krize kluba.

Nažalost, bivši se hrvatski izbornik sada i sam suočava sa sličnom realnosti, jer West Ham je ove sezone već stigao ispasti iz Europske lige od rumunjske Astre, a u Premiershipu skupiti četiri poraza koji su ga gurnuli na samo dno ljestvice.

Poraz ove subote od WBA u utakmici u kojoj su 'čekićari' gubili čak 4:0 dodatno je otežao poziciju hrvatskog stratega. West Ham nije niti Arsenal niti Manchester United, riječ je o klubu koji nema strpljenja i rezultati su nužni kako bi trener opstao na klupi.

'Ovo je veliki problem, ne možemo se izvlačiti samo na sreću. Osjećao sam se posramljeno u prvom poluvremenu. Ne možemo raditi toliko grešaka kada nemamo loptu,' komentirao je posljednji poraz Slaven Bilić, a na društvenim mrežama probudili su se oni koji ga nazivaju 'prevarom od trenera' i zazivaju njegov otkaz.

Ipak, Slaven se još uvijek može spasiti i izvući iz krize, jer West Ham sljedeće tri utakmice igra kod kuće, prvo u Liga kupu protiv Accringtona pa u Premiershipu protiv Southamptona i Middlesbrougha. U slučaju tri pobjede u nizu mediji i navijači brzo bi oprostili Biliću slab početak sezone i naš bi strateg dobio novu priliku vratiti 'čekićare' na prošlogodišnje staze slave...