reakcije 'modrih'

Dominik Livaković: Ovih prvih 45 minuta mi je bilo možda i najtežih u karijeri

05.02.2020 u 20:39

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke pobjedom 1:0 u četvrtfinalu hrvatskog nogometnog Kupa izbacili su Dinamo iz natjecanja te sebi otvorili priliku da i ove godine osvoje ovaj trofej. Naravno, Dinamovim igračima na ruku nisu išli vremenski uvjeti odnosno jaki vjetar koji ih je onemogučavao u razvijanju igre

Još u ponedjeljak iz Dinama su slali poruke kako im je cilj ove sezone uzeti dvostruku krunu. Međutim, dogodila im se 'vjetrovita Rujevica', na kojoj su izgledali posve bezidejno, a što su golom Antonija Čolaka iskoristili domaćini.

Mislav Oršić je priznao da je Rijeka bila bolja i bolje se snašla u ovim uvjetima.

'Imali smo iste uvjete i mi i oni, ali se Rijeka bolje snašla. Zabili su nam gol u prvom poluvremenu, nismo mogli odgovoriti, nije nas išlo. Dali smo sve od sebe, mislim da si nemamo što predbaciti, možemo i moramo se sada okrenuti prvenstvu i Gorici', kratko je prokomentirao pred novinarima Mislav Oršić, a prenose 24 sata.

'Sve što si trenirao moraš zaboraviti, teško se prilagoditi', priznao je.

'Ovih prvih 45 minuta mi je bilo možda i najtežih u karijeri. Bilo je zaista teško ispucavati lopte', rekao je pomalo tužno Dominik Livaković.

'Stvarno smo se borili, ali ne možemo sada tu stati. Tužni jesmo, ali idemo dalje. Moramo se koncentrirati na utakmicu u prvenstvu i dobiti ju što uvjerljivije', rekao je Dinamov golman.

  • +26
Četvrtfinale Kupa, Rijeka - Dinamo, 2020. Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL