ODLAZAK IZ UKRAJINE

Domagoj Vida jako blizu najvećem transferu u karijeri!

03.01.2017 u 08:16

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama turskih i ukrajinskih medija, Domagoj Vida uskoro će napustiti kijevski Dinamo i krajeru nastaviti u Bešiktašu...

Naš 27-godišnji stoper postao je standardni prvotimac hrvatske nogometne reprezentacije, kao i kijeskog Dinama, što nije prošlo neopaženo prethodnih mjeseci pa bi ove zime trebao napustiti Ukrajinu.

>> Znate li koje Hrvate Siniša Mihajlović želi u svojoj momčadi?

Kako tvrde brojni turski i ukrajinski mediji, transfer Domagoja Vide u Bešiktaš - kao što smo već pisali - trebao bi se dogoditi vrlo brzo, za odštetu od pet milijuna eura. Radi se o ugovoru na tri i pol godine.

>> Hrvatski reprezentativac napušta Dinamo, evo gdje nastavlja karijeru

Međutim, ako Vida ipak ne izabere Tursku – koju zbog čestih terorističkih napada neki zaobilaze – možda se odluči za dolazak u talijanski Torino koji vodi bivši izbornik srpske nogometne reprezentacije Siniša Mihajlović.

Nakon Osijeka, kratke avanture u Bayeru te zagrebačkog i kijevskog Dinama, aktualni turski prvak trebao bi postati peti klub u Vidinoj profesionalnoj karijeri, a pri realizaciji posla su zasigurno pomogli i dobri nastupi u Ligi prvaka ove jeseni upravo protiv Bešiktaša kojeg je prije mjesec dana Dinamo pobijedio u Kijevu s čak 6:0...