SIGURNO ODLAZI

Hrvatski reprezentativac napušta Dinamo, evo gdje nastavlja karijeru

01.01.2017 u 17:43

Bionic
Reading

Domagoj Vida (27) već bi ove zime mogao napustiti redove kijevskog Dinama. Za hrvatskog reprezentativca stigla je ponuda turskog velikana Bešiktaša...

Vida je u kijevski Dinamo stigao u siječnju 2013. iz zagrebačkog Dinama, a u Kijevu je postao jedan od stupova momčadi koja redovito igra Ligu prvaka. No ugovor mu završava u ljeto 2018. i sad je sjajna prilika da ukrajinski klub zaradi na prodaji standardnog i pouzdanog braniča.

Još ljetos je Vida bio 'na meti' Bešiktaša, no klubovi se nisu uspjeli dogovoriti oko odštete. I sada će pregovori biti 'teški' - turski klub nudi 4,5milijuna eura, ukrajinski velikan traži milijun više. Dojam je da bi se mogli naći 'na pola puta', a turski mediji navode kako je gotovo sigurno da će Vida već ove zime odjenuti dres Bešiktaša.

'Trener Senol Gunse zapazio ga je na utakmicama Lige prvaka, a dojmio se i predsjednika Fikreta Ormana. Ako se njih pita, hrvatski će reprezentativac biti prioritet ovog prijelaznog roka', navode turski sportski portali bliski Bešiktašu.

Isti izvori govore da će Bešiktaš Domagoju Vidi ponuditi dvogodišnji ugovor, uz opciju produljenja na još jednu...