NIJE SRETAN ZBOG TOGA

Dolazak Kramarića problem za najveću zvijezdu kluba!

03.02.2016 u 16:37

Bionic
Reading

Kevin Volland imao je čvrsto mjesto u udarnoj postavi Hoffenheima posljednje četiri sezone, ali dolazak Andreja Kramarića to je odmah promijenio...

Mladi 23-godišnji napadač najveći je talent u redovima Hoffenheima i dugo je bio na meti većih klubova, no ostao je u klubu i ove sezone. Ipak, loša njegova forma kao i cijele momčadi doveli su do toga da se Hoffenheim nalazi na samom dnu Bundeslige, a trener Huub Stevens potražio je druga rješenja.

Jedno od njih svakako je Andrej Kramarić koji je u siječnju došao na posudbu iz Liecestera i već u svojoj drugoj utakmici protiv Bayerna započeo je od prve minute, dok je Vollanda neugodno iznenadilo mjesto na klupi, a zaigrao je tek od 77. minute.

'Ako Kevin bude igrao na nivou, neće biti problema. Ako ne bude, neće igrati. Zapravo su igrači ti koji sami odlučuju,' poručio je Stevens svom talentu i dodao:

'Sljedećih tjedana imat će još prilika da se dokaže. No, klubu trebaju i rezerve, zar ne?'

Tko god igrao u napadu, Hoffenheim protiv Darmstadta i Werdera u sljedeća dva kola očajnički treba bodove kako bi ostao dio Bundeslige i sljedeće sezone.