PREPUN JE EMOCIJA

Đokovićev brat šokirao odgovorom na pitanje hoće li Novak zaigrati ako mu dopuste: Tenis je zadnje o čemu razmišlja

07.01.2022 u 19:48

Bionic
Reading

Dva sata nakon što se čuo s Novakom Đokovićev njegov brat Đorđe stao je pred kamere RTL televizije i otkrio stanje i planove prvog reketa svijeta

Na pitanje hoće li Novak čekati odluku suda ili napustiti Australiju je odgovorio:

'Novak je do sada mogao napustiti Australiju, ali da je to učinio priznao bi krivicu za nešto što nije napravio, krivicu koje nema, poraz! To nije opcija. Ostalo je još par dana do sudske odluke i ja osobno vjerujem da će Australci donijeti ispravnu odluku', rekao je Đorđe Đoković za RTL televiziju u emisiju RTL danas.

Pojasnio je zbog čega je došlo do ovakve eskalacije oko Novakovog dolaska u Australiju.

'Federalna vlada Australije i Australski teniski savez zajedno izdaju sve dozvole. Potvrdu koju je izdala Vlada Republike Viktorije, zaustavila je Federalna Vlada. Ovo nema veze s tenisom', poručio je Đorđe Đoković.

Upitan hoće li njegov brat zaigrati u slučaju pozitivnog pravnog ishoda rekao je:

'Mislim da to ni Novak ne zna. Prepun je emocija i tenis je zadnje o čemu razmišlja. Prošao je sve moguće faze, bio je ljutit, tužan, nesretan, ironično se smijao... Mislim da je sada spokojan i čeka odluku. Novak ništa nije napravio da ga se tretira kao kriminalca. Ovo što je on doživio ne bi smio doživjeti nitko, posebice ne jedan takav sportaš.'

Pandemije opet uzima maha, povedu li se ostali organizatori turnira za Australcima Novak će, kaže Đorđe, biti u velikom problemu.

'Njegov stav je jasan, on svoj medicinski karton nikome neće pokazati. Vjerujem da će se naći način da sportaši sa sličnim stavom mogu nastupitii', zaključio je Đorđe Đoković za RTL danas.