kakav potez velikana

Dok su djevojčice pričale o teniskim idolima, iza leđa im se pojavio Roger Federer

03.08.2020 u 20:33

Bionic
Reading

Sredinom travnja, u vrijeme dok je cijeli svijet stao zbog pandemije koronavirusa, a sportske aktivnosti zamrznute, dvije su talijanske djevojčice, 13-godišnja Vittoria i 11-godišnja Carola, igrajući tenis na krovu, postale svjetski hit

Na dva krova, negdje u Liguriji, dvije su djevojčice igrale svoje finale. Naravno, rezultat je bio nebitan, već poruka nade koju su ove dvije mlade sportašice poslale.

I odmah su postale viralni hit, a nije bilo medija koji nije prenio tu vijest.

Švicarac Roger Federer u suradnji s proizvođačem tjestenina, Barillom, koja mu je jedan od sponzora, odlučio iznenaditi djevojčice, a jedna od njih otrkila je kako joj je upravo Švicarac teniski uzor.

I dok su djevojčice pričale o Federeru, on im se prišuljao iza leđa, a one nisu mogle skiriti oduševljenje.

'Ne možemo vjerovati, s nama na krovu je Federer', rekla je jedna od djevojčica, a potom su zaigrale tenis s teniskim velikanom.

'Za mene osobno takvi mi trenuci znače jako puno, da iznenadim navijača ili djecu', rekao je Federer.

Iako je sve dio smišljenog propagandnog programa Federerovog sponzora, iznenađenje djevojčica bilo je stvarno i taj će dan sigurno pamtiti cijeli život.

No, to nije bilo sve, jer njih su dvije dobile i pozivnicu u ljetni kamp Rafaela Nadala kojeg će financirati Federer i njegov sponzor.