OSTAJE U GRADU

Dogovorili se City i Carlos Tevez

13.07.2009 u 21:59

Bionic
Reading

Carlos Tevez definitivno više nije igrač Manchester Uniteda, no nije otišao daleko, ostao je u gradu. U ponedjeljak je potpisao za gradskog rivala Manchester City

Argentinski reprezentativac Carlos Tevez (25) od ponedjeljka je i službeno član Manchester Cityja. Dosadašnji napadač Manchester Uniteda potpisao je sa Cityjem ugovor na pet godina, a prema pisanju engleskog tiska, njegovi vlasnici su dobili oko 35 milijuna eura odštete. Tevez je posljednje dvije sezone bio na posudbi u Manchester Unitedu i premda su mu čelnici 'crvenih vragova' također ponudili petogodišnji ugovor, odlučio se za City. Prava na Teveza polaže agencija MSI.

'Jedva čekam početak priprema i njegov dolazak u City. Dobili smo sjajnog napadača koji će bitno osnažiti naše redove. Ovim transferom nismo završili s kupovinom. Vjerujem da ćemo dovesti još barem jednog ili dvojicu kvalitetnih igrača', kazao je menadžer Mark Hughes.

Tevez je treće Cityjevo pojačanje ove sezone nakon što su u klub došli veznjak Gareth Barry i napadač Roque Santa Cruz. Nagađa se da bi u City mogli preseliti kapetan Chelseaja John Terry i napadač Arsenala Emmanuel Adebayor.