U VJEČITOM DERBIJU

Divljak s tribina pogodio trenera ravno u lice!

03.03.2014 u 16:24

Bionic
Reading

U 189. vječitom grčkom derbiju Panathinaikos je nanio prvi ligaški poraz sezone Olympiakosu, uvjerljivo ih pobijedivši u Pireju rezultatom 3:0. Prvi je pogodak postigao naš Danijel Pranjić, ali sama je utakmica bila obilježena scenama koje ne volimo gledati na nogometnim terenima

Prvo se u 30. minuti prvoga poluvremena ničim izazvan na travu srušio napadač domaćih Michael Olaitan, nigerijski reprezentativac, za kojeg se kasnije saznalo da je ipak u bolnici došao k svijesti i da njegov život nije u opasnosti.

Nakon što je Olympiakos, kod vodstva gostiju 2:0 dobio dvojbeni jedanaesterac petnaestak minuta prije kraja, trener gostujućeg sastava Anastasiou odlučio je prosvjedovati i tijekom njegovog čuđenja u lice mu je doletjela čaša puna nekog napitka, od neidentificiranog gledatelja sa zapadne tribine. Policija je odmah zaštitila klupu Panathinaikosa, ali njihovom će treneru ostati uspomena na 'šamar' koji je dobio nakon bačene čaše koja ga je pogodila posred lica.

Utjeha mu svakako ostaje činjenica da su uvjerljivo pobijedili najvećeg rivala, iako je sasvim izvjesno da će i ove sezone Olympiakos podići titulu grčkog prvaka, pošto sedam kola prije kraja prvenstva imaju 19 bodova prednosti pred drugoplasiranim Atromitosom.

Trener PAO-a loše je prošao u Pireju