IZBORI U DINAMU

Dinamovo proljeće slavi uvjerljivu pobjedu! Pogledajte prvu Zajecovu izjavu

02.03.2024 u 09:49

Bionic
Reading

Lista "Dinamovo proljeće", čiji je nositelj bivši kapetan Dinama Velimir Zajec, uvjerljivo je pobijedila na prvim izborima za skupštinu GNK Dinama, na kojoj je glasovalo 7111 od ukupno 13.025 članova

Dinamovo proljeće osvojilo je 88.9 posto glasova, a lista Dinamo iznad svih, koju je predvodio Otto Barić, dobila je 11.1 posto glasova, objavljeno je na stranici Dinama. Objavljeno je i da je 381 glas bio nevažeći.

'Ovim putem čestitamo Velimiru Zajecu i listi Dinamovo proljeće na pobjedi u I. Izbornoj jedinici.Ujedno zahvaljujemo svim članovima GNK Dinamo koji su izašli na izbore i na taj način sudjelovali u demokratskom procesu velikog značaja za budućnost kluba', stoji u priopćenju Dinama.

Ovi ishodom 25 članova sa pobjedničke liste će ući u skupštinu Dinama, a preostalih 35 članova skupštine odabrao je Izvršni odbor tajnim glasovanjem.

  • +3
Velimir Zajec - izjava nakon pobjede na izborima za Skupštinu GNK Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Kako se predviđa, Zajec će biti kandidat za predsjednika, te protukandidat sadašnjem čelniku Mirku Barišiću. O izboru predsjednika će javnim glasovanjem odlučiti novi saziv skupštine najkasnije do 11. ožujka.

'To će biti interesantna borba, nadam se da će biti gospodska kao i sve dosad. Izuzetno smo zadovoljni kako se sve dosad odvijalo, nadamo se da će se tako i nastaviti. Dinamo mora igrati kako je igrao dosad, to je zasluga svih ljudi u klubu, ali i nas navijača. Prije 24 godine sam uzviknuo Imamo Dinamo! jer smo vratili ime, a sada ću reći Imamo Dinamovo proljeće', kazao je u prvom obraćanju Zajec.

Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL
  • +5
Bad Blue Boysi stigli na izbore Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic
  • +2
I Velimir Zajec s članovima liste Dinamovo proljeće došao je na izbore Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL
Velimir zajec dao je izjavu nakon glasanja za Dinamovu skupštinu Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL
Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL
  • +9
Izbori za Skupštinu GNK Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL