'MODRA' SVLAČIONICA

Dinamovi igrači otkrili što su jedan drugome rekli na poluvremenu utakmice dok su gubili

26.10.2018 u 06:40

Bionic
Reading

Dinamovi nogometaši nisu skrivali zadovoljstvo učinjenim u Trnavi, nakon 48 godina maksimirski klub je na pragu europskog proljeća

Mario Gavranović bio je čovjek odluke, strijelac prvog gola te asistent za drugi pogodak.

' Nije bilo lako stvarno, ali dobro je završilo. Nismo dobro ušli u utakmicu, u prvi dio. Uspjeli smo u nastavku popraviti sve i preokrenuti rezultat. Sretni smo zbog toga. Naravno da mi je drago zbog mog gola, a najviše svakako zbog ekipe i pobjede. Pozivamo sve navijače na utakmicu sa Spartakom na Maksimiru', izjavio je Gavranović.

Amer Gojak vodio je veliku bitku na sredini terena s veznjacima slovačke momčadi.

'Teška utakmica, ali najbitnija su tri boda. Blizu smo europskog proljeća. Nismo pali duhom, vjerovali smo u sebe i rekli da idemo ginuti jedan za drugog u drugom poluvremenu. Dali smo sve od sebe u nastavku. Jako smo sretni! Igrali smo našu igru, imali šanse i idemo sada dalje. Svaki klub u grupi ima svoju kvalitetu, sve su vrhunske ekipe i trebamo maksimalnu koncentraciju. Zasluženo imamo tri od tri. Pozivam sve naše navijače da nas podrže na Maksimiru! Mislim da još uvijek nismo svjesni što smo napravili', pričao je Gojak.

  • +5
Europska liga - 3. kolo, Spartak Trnava - Dinamo Zagreb, 2018/19. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Dobru partiju pružio je i stoper Dino Perić.

'Na poluvremenu u svlačionici skupili smo glave i u nastavku smo odigrali kako treba, pa smo mogli i uvjerljivije slaviti. Jedva čekam utakmicu u Zagrebu koja nam može donijeti europsko proljeće,’ poručio je mladi branič.