A NIJE MORALES...

Dinamovce će prema Ligi prvaka predvodit čileanski reprezentativac

17.05.2013 u 11:42

Bionic
Reading

Iako je do prijelaznog roka ostalo još dosta, u Dinamu se pripremaju za novi napad na Ligu prvaka, pa shodno tome pokušavaju i osnažiti momčad. Nakon što je u četvrtak procurila vijest da bi 'modri' rado angažirali Danijela Pranjića, tako se u petak počelo spominjati ime Juniora Fernandesa kao novog napadača

Kako prenose Sportske novosti, Dinamov bi napad u novom pokušaju ulaska u Ligu prvaka mogao predvoditi čileanski reprezentativac brazilskih korijena Junior Fernandes. Iako se kao pojačanje zadnjih dana spominjao Nigerijac Ujah iz Kölna, 'modri', koji posljednjih godina uspješno surađuju s Bayerom iz Leverkusena (Nowotny, Vida, Zvonko Pamić), već su gotovo sve dogovorili s ovim igračem, koji je u četvrtak već i posjetio maksimirski stadion.

Kako pišu SN, upravo je ovaj igrač bio meta Zdravka Mamića na pregovorima u Amsterdamu. Fernandes je igrao u istom klubu kao i Pedro Morales, bivši dinamovac, Universidadu de Chileu, a prošlog je ljeta za sedam milijuna eura preselio u Leverkusen. No, iako je za veliku lovu stigao u Njemčaku, među 'apotekarima' nije skupio veću minutažu.

'On je jedan od igrača koje gledamo, ali nije to još definitivno završen posao', za SN je potvrdio Zoran Mamić, dinamov sportski direktor, te dodao kako pregovoaraju i oko Pranjića

'S Pranjićem ćemo vidjeti na ljeto kada se vrati u svoj matični klub Sporting, kada vidi kakva mu je budućnost tamo, onda ćemo znati na čemu smo'.