USLIŠANA MOLITVA

Dinamovce će na dvoboj s Portom ispratiti ministrant

Dinamo Maribor špalir igrača

Dinamo Maribor špalir igrača

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj / PIXSELL

Osim što je Zdravko Mamić mnogo puta prisustvovao hodočašćima u Mariju Bistricu, vodio nogometaše u Međugorje te pozivao svećenike da dođu u Maksimir udijeliti igračima 'Božjeg duha', 'dinamovce' će na utakmicu s Portom ispratiti i ministrant

MasterCard u suradnji s Antenom Zagreb pobrinuo se i ove godine da Dinamo u nastupima na utakmicama UEFA Champions League ima adekvatnu podršku! Antena je u četvrtak proglasila potragu za dvadeset i dvoje malih pratitelja nogometaša, a već u petak je program pristigla jedna pomalo i neobična prijava!

Radi se naime o svećeniku Ivanu Novaku koji je poželio da upravo njegov ministrant bude jedno od djece koja će 18. rujna na stadion ispratiti nogometaše Dinama i portugalskog Porta.

'Moram biti neskroman. Ja jako volim Dinamo i idem na utakmice i onda bih to malo htio prenijeti i na moje ministrante. Obzirom da sam u ovoj župi tek godinu dana, sve ide vrlo sporo pa onda mislim da je nešto ovako dobro da iznenadimo barem jednoga, njegovo ime je Emerik. On ide u drugi razred. Ići će tata vjerojatno s njime. Mislim da bi to bilo nešto posebno. Nešto neobično! Drago mi je da ste prepoznali da je to nešto dobro!', rekao je za Antenu Zagreb svećenik iz Cirkvene pored mjesta Sv. Ivan Žabno, oduševljen kada je doznao da je odabrana baš njegova prijava.

Dinamu će u ovosezonskim utakmicama UEFA Champions League dobro doći podrška kako malih tako i velikih navijača, a svakako neće biti na odmet na svojoj strani imati jednog svećenika i njegovog omiljenog ministranta.


Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi