Važan dan modrih

Dinamov dragulj Baturina potpisao novi ugovor za Dinamo pa poslao jasnu poruku svima

14.04.2023 u 13:04

Bionic
Reading

Već neko vrijeme je poznato kako čelnici Dinama, s novom Upravom na čelu, na listi prioriteta imaju 20-godišnjeg veznjaka Martina Baturinu

Razlog zašto su čelnici Dinama željeli što prije produžiti ugovor s Martinom Baturinom, 'desetkom Modrih' koju uspoređuju po stilu igre s Lukom Modrićem, jest prije svega kako bi se osigurali od bogatih klubova koji su pokazali interes za njega.

Kako je Dinamo službeno objavio, nova Uprava kluba završila je posao i nekoliko kola prije kraja sezone dogovoreno još jedno produženje suradnje – i to s Martinom Baturinom.

'Radi se o jednom od najvećih dragulja Dinamove svlačionice koji je ove godine, zahvaljujući svojim izvedbama, privukao pažnju nogometne javnosti. Debitirao je kod Damira Krznara, a Ante Čačić promovirao ga je u Dinamovu desetku i animirao ga na pregovore o potpisu novog ugovora...', piše u klupskom priopćenju.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Martin Baturina, sin nekadašnjeg napadača splitskog Hajduka Mate Baturine, u Dinamu je od svoje 14. godine, a prva seniorska iskušenja dočekao je u drugoj momčadi plavih, Dinamu II.

Jednu od svojih najboljih utakmica Martin Baturina odigrao je u nedavnom derbiju protiv prvog pratitelja na ljestvici, Hajduka. Zabio je atraktivan gol, a upisao je i jednu asistenciju. A počeo je zabijati golove i iz slobodnog udarca od kojih je posljednji bio u dresu mlade hrvatske reprezentacije, koji možete vidjeti u prilogu.

'Prije svega želim zahvalit klubu na povjerenju. Dosadašnji dio sezone za mene i klub je bio odličan i nadam se da će kruna svega biti obrana naslova prvaka. Hvala i mojim suigračima koji su me sjajno prihvatili u svlačionici. Čast je učiti od najboljih igrača kakve Dinamo ima. Isto tako hvala i navijačima na potpori koju mi pružaju. Ovim putem ih pozivam već u subotu da dođu na Maksimir i da zajedno završimo ovu sezonu na najbolji mogući način', izjavio je Martin Baturina prilikom potpisivanja novog ugovora.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.