TRANSFER ŽIVOTA

Dinamo želio vratiti hrvatskog reprezentativca, ali u priču se uključili Englezi?

18.10.2023 u 20:57

Bionic
Reading

Dinamo je već 'naciljao' Bornu Barišića kao novo pojačanje. O Slavoncu se razmišljalo još ljetos, ali ta je kombinacija propala, pa se transfer najavljivao za siječanj, odnosno zimski prijelazni rok

Borna Barišić je u posljednjoj godini ugovora s Glasgow Rangersima, te bi bivši Osijekov nogometaš uskoro mogao napustiti Škotsku.

Želja je Dinama vratiti ga u 'hrvatske vode', ali sada se u priču uključio Nottingham Forest, klub koji je čak dva puta bio europski prvak.

Čelnici engleskog kluba ozbiljno su zainteresirani za hrvatskog braniča, a tu priču prenose i otočki mediji, te uvjeravaju kako je njegov transfer u Forest vrlo izgledan jednom kada produži ugovor s Rangersima.

Podsjećamo, Barišić je u Glasgow Rangerse stigao 2018. godine iz redova Osijeka za dva i pol milijuna eura. Za škotski je klub upisao je 214 nastupa u kojima je postigao devet pogodaka a za njih 52 asistirao.

Postao je time i Hrvat s najviše nastupa za spomenuti klub, a iza njega se nalazi Dado Pršo koji je za Rangerse nastupio 117 puta.