POJAČANJE ZA MOMČAD

Dinamo zahvaljujući Dariju Šimiću može napraviti fantastičan posao, bio bi to pun pogodak!

10.03.2023 u 08:10

Bionic
Reading

Skupština GNK Dinama je raspuštena pa će klub voditi troje ljudi - Mirko Barišić kao predsjednik, Vlatka Peras kao predsjednica Uprave i Dario Šimić kao novoimenovani član Uprave, a bivši hrvatski reprezentativac mogao bi biti ključni čovjek u novom velikom transferu

Dario Šimić novi je čovjek u maksimirskom klubu u kojem se vodi borba za prevlast dvije struje, na jednoj je Mirko Barišić kojem se priklonio upravo Šimić, a na drugoj su oni koji su i dalje uz bjegunca od hrvatskog pravosuđa Zdravka Mamića.

Ta borba neće biti tako brzo gotova, ali to ne znači da će u Dinamu zaboraviti na jednu od najvažnijih stavki kluba, transfer politiku, koja uz Uefine milijune najviše donosi novca u blagajnu.

Zahvaljujući dolasku Šimića u klub, Dinamo bi mogao dobiti sjajnog mladog napadača, budućeg A reprezentativca, njegovog sina Roka. Sportske novosti pišu da takav rasplet nije uopće nemoguć.

Napadač RB Salzburga trenutačno je na posudbi u Zürichu, a prije toga igrao je u Lokomotivi. Mladi je reprezentativac i već je na sebe nekoliko puta skrenuo pozornost golovima iz inozemstva pogotovo kada je odveo mladu momčad RB Salzburga do finala juniorske Lige prvaka.

Šimić je ugovorom vezan za RB Salzburg do ljeta 2025., tržišna vrijednost mu je pet milijuna eura, a Lokomotiva je na njemu zaradila četiri milijuna eura kada ga je u srpnju 2021. prodala Austrijancima.

  • +7
Dinamo - Osijek, 5.3.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL