UOČI LIGE PRVAKA

Dinamo u zadnji čas pojačao redove s još dva talenta!

30.08.2015 u 18:33

Bionic
Reading

Nogometni klub Dinamo u posljednjim danima ljetnog prijelaznog roka uspio je u svoje redove dovesti golmana Zagreba Dominika Livakovića te Damira Šovšića iz Lokomotive...

Momčad Zorana Mamića ima niz od 40 utakmica bez poraza u svim natjecanjima, a da bi 'preživjela' Arsenal i Bayern potrebno je učvrstiti obranu i sredinu terena.

Dinamo se odlučio dva dana prije kraja ljetnog prijelaznog roka u svoje redove dovesti dva talenta: 20-godišnjeg golmana Livakovića i 25-godišnjeg veznjaka Šovšića.

'Ponosan sam i sretan što sam došao u Dinamo. Svi znamo o kakvom se klubu radi, što Dinamo znači u Hrvatskoj, ali i općenito Europi te sam jako sretan što ću biti dio tako velikog kluba,' rekao je za službenu stranicu Dinama mladi Dominik Livaković.

'Jako sam sretan što sam došao u Dinamo i to mi je golemi poticaj za nastavak rada. Radom i kvalitetnim igrama sam došao tu gdje sam danas, a znam da ću sada morati raditi još više kako bi se nametnuo u Dinamu. U Maksimiru su sve odlični igrači pa tako i u veznom redu, ali vjerujem u sebe i smatram da se mogu nametnuti i izboriti za minutažu,' riječi su pak Damira Šovšića.