DEMANTIJ IZ MAKSIMIRSKE 128

Dinamo tuži zbog stanova na Ravnicama

25.02.2010 u 08:28

Bionic
Reading

Dinamo je priopćenjem demantirao da ima u vlasništvu stanove u zagrebačkom naselju Ravnice te zbog toga sprema tužbu protiv tjednika

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

'NK Dinamo Zagreb, najoštrije demantira lažne tvrdnje objavljene na 46. stranici tjednika Extra (broj 333, 23. veljače 2010), gdje je navedeno kako NK Dinamo Zagreb u svom vlasništvu posjeduje više stanova u zagrebačkom naselju Ravnice, te da iste ustupa na korištenje svojim igračima.

NK Dinamo Zagreb ne posjeduje u svom vlasništvu niti jedan stan u zagrebačkom naselju Ravnice, niti u bilo kojem drugom kvartu grada Zagreba te samim time nije u mogućnosti iznajmljivati stanove igračima kluba.

Istinitost navedenih podatka lako su provjerljivi u nadležnim tijelima Ministarstva financija Republike Hrvatske, kojima klub redovno dostavlja izvješća o kompletnom poslovanju te o imovini koju posjeduje.

Zbog gore navedene lažne tvrdnje NK Dinamo Zagreb, pokrenuo je i sudsku tužbu protiv tjednika Extra, kako bi zaštitio ugled kluba te će i u budućnosti identično odgovarati (sudskom tužbom i demantijem) na lažne tvrdnje iznesene na štetu kluba.'

Inače, tjednik Extra u svom prošlom broju objavio je da Ana Šikić, navodna ljubavnica Zorana Mamića, živi na zagrebačkim Ravnicama u jednom od stanova koje je uprava Dinama kupila da bi ih mogli koristiti njihovi igrači.