POZIV NAVIJAČIMA

Dinamo prodao manje od polovice raspoloživih ulaznica za derbi te objavio kako će ih biti moguće kupiti i u Dugopolju

18.04.2022 u 18:00

Bionic
Reading

Dinamo se na službenim klupskim stranicama oglasio s informacijama vezanim za zaostalu utakmice 9. kola HT Prve lige Hajduk - Dinamo koja se igra na Poljud u srijedu 20. travnja s početkom u 19 sati (Arenasport 3, MAXtv)

'Za utakmicu u Splitu prodano je ukupno 636 ulaznica. S obzirom na to da je preostalo još 827 ulaznica, klub je dogovorio da će na dan utakmice biti omogućena prodaja ulaznica na prihvatnom mjestu Dugopolje. Prodaju organizira HNK Hajduk uz podršku PU splitsko-dalmatinske. Prodaja ulaznica bit će moguća od 15:30 sati. Ulazi stadiona Poljud na dan utakmice bit će otvoreni od 16:30 sati, odnosno dva i pol sata prije početka utakmice', navodi se u Dinamovoj objavi te naglašava:

'PU splitsko-dalmatinska obavijestila je klub da svi navijači koji putuju u Split na utakmicu, a žele stići na stadion prije početka susreta, moraju biti najkasnije u 16:00 sati na prihvatnom mjestu u Dugopolju. To je ujedno i posljednje vrijeme dolaska u kojem se navijačima može osigurati pravovremeni dolazak do stadiona. Prihvat organiziranih i neorganiziranih skupina navijača bit će na izlazu s autoceste A1 – naplatna postaja Dugopolje.'

Dinamo je svoje navijače pozvao na fer navijanje.

'Ovim putem pozivamo sve navijače na fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u sigurnom i primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.'

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.