MODRIMA DESET MILIJUNA EURA

Dinamo ostaje bez još jednog stožernog igrača; sjajno izdanje u Turskoj donosi mu transfer karijere

31.03.2023 u 10:27

Bionic
Reading

Golman zagrebačkih Modrih i hrvatske nogometne reprezentacije, 28-godišnji Dominik Livaković ovog ljeta mogao bi napraviti transfer. Već se neko vrijeme spominje interes Villarreala, ali nakon odlične predstave u Bursi, sada su interes pokazali i u Galatasarayu

Dominik Livaković u prvih desetak minuta dvoboja s dvije sjajne intervencije u okršaju protiv Turske spašavao je Hrvatsku. I očito impresionirao čelnike Galatasaraya, koji su odlučili poslati ponudu zagrebačkom Dinamu.

'Galatasaray šalje ponudu za Livakovića koji jedva čeka napraviti inozemni transfer. Trenutno vrijedi 14 milijuna eura, a Galatasaray u njemu vidi zamjenu za Musleru koji odlazi', piše turski Fotomac.

Već se dugo piše o mogućnosti Livakovićeva odlaska, no sada se spominju i konkretna imena.

Zna se da ovaj zadarski golman ima odštetnu klauzulu od deset milijuna eura, a s obzirom na njegove prezentacije, posebice tijekom SP-a u Katru, zbog kojih je bio čak i nominiran za najboljeg golmana turnira, čini se da bi potencijalni kupac mogao za ne pretjerano visoki novac mogao dobiti odličnog golmana.

Livaković je u Dinamu od 2015. godine, s time da je prvu sezonu bio na posudbi u NK Zagrebu, ali je od 2016. isključivo na raspolaganju Modrima.

Do sad je u Dinamovom dresu nastupio 273 puta, a bio je i dio generacije koja je napokon dočekala tzv. europsko proljeće.

Ode li, bit će to novi udarac za Dinamo, jer ove su zime iz Maksimira otišli Arijan Ademi, Mislav Oršić....