Radi se na megatransferu

Dinamo ostaje bez jednog od glavnih igrača i najvećih talenata koje ima u svlačionici; talijanski velikan priprema milijune za Lovru Majera

22.06.2021 u 08:38

Bionic
Reading

Lovro Majer privukao je brojne velikane i izgleda da bi ovog ljeta mogao napustiti Dinamo u jednom od najvećih transfera

Dinamo bi već ovog ljeta mogao ostati bez Lovre Majera. Desetka Dinama i mladi hrvatski reprezentativac se na Maksimiru profilirao u jednog od ključnih igrača. Majer je u protekloj sezoni odigrao 49 utakmica i zabio 11 golova, te upisao 14 asistencija.

Njegove su dobre igre privukle brojne europske klubove, a Modri su još na zimu odbili 12 milijuna eura uz bonus od četiri milijuna kroz neko vrijeme koliko je nudio Marseille, a sada su se u igru, osim Francuza čiji interes nije oslabio, uključili i talijanski velikani među kojima prednjači Milan.

Rossoneri već neko vrijeme gledaju prema Zagrebu i prate Majera u svakoj utakmici i na svakom treningu, a dodatni impuls za kupovinu ovog ljeta je stigao nakon što je postalo jasno da će Calhanoglu napustiti klub. Osim Majera, Milan želi i Jonathana Ikonea iz Lillea.

Iako su obojica desetke u svojim klubovima, Milan ih želi dovesti obojicu. Prema njihovom planu Ikone bi zauzeo desno krilo, dok bi Majer komandirao sredinom terena. Talijanski mediji koji pišu o ovim transferima ne spominju nikakve cifre, no prema Transfermarktu Ikone vrijedi 30, a Majer 13 milijuna eura.

Uz to, Dinamo je već odbio 12 plus četiri milijuna za Majera, a navodno bi ga pustili tek za 15 milijuna odmah plus bonusi i postotak od iduće prodaje. To Majera pak seli u Njemačku jer ga želi Eintracht koji je spreman dati to što Modri traže. Ipak, Milan se neće predati, a izgleda da je rastanak Majera i Dinama u svakom slučaju sve bliži.