čeka se dogovor

Dinamo na Maksimir dovodi bivšeg kapetana Osijeka kako bi pokrpao rupe u obrani

10.10.2023 u 09:14

Bionic
Reading

U ovoj reprezentativnoj stanci priprema se iznenađujući transfer u kojem bi nekadašnji kapetan Osijeka, iskusni stoper Mile Škorić (32), pojačao očajno lošu obranu Dinama

Dinamo je ovog ljeta prodao Josipa Šutala (23) Ajaxu, zaradili su 'modri' u tom transferu 20,5 milijuna eura, a taj se iznos može povećati na 23,5 milijuna eura kroz bonuse.

No, u isto je vrijeme u obrani ostao 'propuh', najčešće su na stoperskim pozicijama ove sezone igrali Boško Šutalo i Dino Perić, ali to nije izgledalo dobro, posebice u europskim izazovima gdje je 'modra' obrana pucala kao od šale. 'Krpao' je tu kritičnu stopersku poziciju Stefan Ristovski, ali kad se on ozlijedio bilo je jasno da Dinamo mora u potragu za novim stoperom. Jer pojačanja koja su dovedena ovog ljeta, Maxime Bernauer i Joaquin Sosa, nisu se adaptirala te igraju malo ili gotovo ništa.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Dinamo je imao realnu i brzu opciju, Kevin Theophile-Catherine (33) je na kraju sezone raskinuo ugovor s 'modrima', ali je i dalje slobodan igrač i što je najbolje - ostao je u Zagrebu gdje trenira i čeka novi angažman.

No prošlog se tjedna 'ukazalo' još jedno poznato ime, nekadašnji kapetan Osijeka Mile Škorić (32) vratio se u Hrvatsku nakon 'izleta' u Kinu! Škorić je igrao za Cangzhou Mighty Lionse, ali je raskinuo ugovor te je slobodan igrač jer ga Kinezi nisu plaćali.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

U Dinamu navodno ozbiljno razmišljaju o tome da angažiraju jednog od ova dva iskusna stopera, ali problem oko mogućeg dovođenja Škorića je činjenica da i 'njegov' Osijek ima problema u obrani. Novi trener Zoran Zekić svoj je povratak u Osijek uvjetovao nekim pojačanjima, navodno je i Mile Škorić na tom popisu... A on će zasigurno birati srcem, pa Dinamo u toj 'borbi' s Osijekom nema šanse...

Standings provided by Sofascore