OZBILJNOST U MAKSIMIRU

Dinamo (još) ne slavi naslov

04.05.2009 u 14:17

Bionic
Reading

U plavim salonima vlada vedro raspoloženje nakon pobjede nad Rijekom, te poslije poraza Hajduka od Varteksa u Splitu. Iako 'modri' u posljednja četiri kola ulaze s četiri boda prednosti pred splitskom momčadi, u Maksimiru ne žele ni čuti da je prvenstvo gotovo

Dan nakon pobjede nad Rijekom i kiksa Hajduka protiv Varteksa, pred novinarima u Maksimirskoj ukazali su se trener Jurčić te ponajbolji pojedinac nedjeljnog ogleda Milan Badelj. Prvi je svoje dojmove iznio strateg 'modrog uniteda'.

'Nisam vjerovao da će Varteks pobijediti, mada znam kakav profil igrača imaju. Sad je situacija puno bolja, no lako se poskliznuti. Zato ćemo u Šibeniku pokušati uzeti tri boda', kazao je strateg Dinama te na kraju dodao: 'Svaka utakmica od sada mi je najvažnija u karijeri'.

Nakon Jurčićevih impresija, na red su došle one mladog Milana Badelja čije je razmišljanje na trenerovom tragu.

'Već od ponedjeljka smo okrenuti utakmici sa Šibenikom i pokušat ćemo na Šubićevcu ostvariti maksimalan učinak. Daleko smo još od osvajanja naslova, ali naravno da želimo doći u Split s dovoljnom razlikom.'

Novinare je naravno zanimalo razmišljanje Milana Badelja o tome hoće li se Hajduk sada predati.

'Ne mislim da se Hajduk predao, ali o njima ne razmišljam', završio je ponajbolji pojedinac susreta protiv Rijeke koji je na kraju zahvalio navijačima čije je navijanje modrim igračima bio velik poticaj.