DOK TRAJU BORBE...

Dinamo dva dana uoči nastavka sezone odradio važan posao o kojem se pisalo već neko vrijeme

18.01.2023 u 16:01

Bionic
Reading

I dok unutar kluba traju borbe između dviju struja, aktualno i legitimno vodstvo zagrebačkog Dinama dogovorilo je da šef stručnog stožera Ante Čačić (69) od sada vodi brigu i o transferima. Drugim riječima, preuzeo je ulogu sportskog direktora Modrih.

Kako pišu Sportske novosti, Ante Čačić potpisao je novi ugovor s Dinamom do ljeta 2024. godine i to u dvostrukoj ulozi - šefa stručnog stožera, odnosno trenera i sportskog direktora, čime je praktično postao 'alfa i omega' kluba. Barem što se sportske politike tiče.

Čačić je odriješene ruke u sportskom segmentu kluba dobio nakon što je osvojio naslov hrvatskog prvaka prošle sezone i ostvario plasman u Ligu prvaka.

Od Čačića se očekuje da ove sezone osvoji još jedan naslov prvaka Hrvatske, po mogućnosti i dvostruku krunu, te da naravno opet Dinamo u sljedećoj sezoni uvede Modre u neko od europskih natjecanja. Po mogućnosti - najelitnije.

  • +14
Dinamo - Bravo, prijateljska utakmica, 17.01.2023. Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic

>> Hrvatski nogomet samo na kanalima MAXSport!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na kanalima MAXSport 1 i MAXSport 2 na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.