pripreme za wales

Debitant nakon nekoliko treninga s Modrićem i ekipom: Vidim da su to obični ljudi

04.06.2019 u 16:21

Bionic
Reading

Jedan od debitanata u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji je 26-godišnji Dario Melnjak, koji se za Dalićev poziv izborio igrama u turskom Rizesporu

Hrvatska nogometna reprezentacija na Rujevici se priprema za subotnji kvalifikacijski ogled protiv Walesa (Osijek, 15 sati).

Termin treninga izbornik Dalić prilagodio je s početkom utakmice, tako da hrvatski nogometaši usklade bioritam i budu maksimalno spremni za taj ogled, u kojem, nakon kiksa protiv Mađarske, više nemaju pravo na rasipanje bodova.

>> Dario Melnjak otkrio kada je doznao za Dalićev poziv, zašto ga vole u klubu i gradu te otkad ljubi Grkinju...

A da ekipa iz Walesa ne šokira Livakovića, ili Kalinića, ovisno koga stručni tožer stavi pred gol, mogao bi brinuti i Dario Melnjak, 26-godišnjak koji u turskoj ligi ordinira na lijevom boku.

Dosad mu je jedina poveznica s reprezentacijombio bratić Marko Rog. No, Rog je zbog ozljede otpao, ali Melnjak će se potruditi da na nivou predstavlja familiju.

'Prva dva dana je moj bratić Rog bio sa mnom, puno mi je pomogao da se priviknem. Navikao sam igrati protiv kvalitetnih igrača u Turskoj, mislim da neće biti problema s Baleom. Jedva čekam utakmicu, ako bude prilike dat ću sve od sebe', započeo je Melnjak a onda nastavio.

'Privikao sam se već na zvijezde u reprezentaciji, nakon par treninga vidio sam da su to obični ljudi. Super su me prihvatili, dečki su sjajni', pohvalio je Modrića, Vidu, Kramarića i ostatak hrvatskih reprezentativaca.