POGREŠAN ILI PRAVI IZBOR

Dario Šarić otvorio dušu; je li poslije ovakvih izjava upitna njegova budućnost u reprezentaciji?

28.10.2018 u 21:41

Bionic
Reading

Kao i prošle, Dario Šarić i ove godine ima sporiji ulazak u sezonu. Pošto se 24-godišnji krilni centar na početku svake od svoje tri sezone u najjačoj ligi svijeta muči s efikasnošću poveznica je pronađena u njegovom igranju za hrvatsku reprezentaciju

Duga reprezentativna ljeta, bilo da se radi o kvalifikacijama za Olimpijske igre i Svjetsko prvenstvo ili nastupima na EuroBasketu i Olimpijadi, ponajboljem hrvatskom košarkašu ostavljaju malo vremena za odmor.

'Igranje za Hrvatsku mi jako puno znači, ali znate, kroz glavu vam prolazi da ćete biti bolji igrač ako propustite koje ljeto. Možda bih mogao više vremena provesti u SAD-u radeći na svojoj igri. Apsolutno, smatram da bih bio bolji igrač da zadnjih pet, šest godina nisam svaki put igrao za reprezentaciju. Mislim da bih bio bolji igrač, ali na kraju dana, sve se svodi na pobjeđivanje, a želite pobjeđivati i s reprezentacijom…', izjavio je Dario Šarić za NBCsports.com, a prenosi basketball.hr.

  • +14
Dario Šarić Philadelphia '76ers Izvor: Profimedia / Autor: Bilgin S. Sasmaz / Anadolu Agency

'Teško mi je govoriti o tome jer mi je zaista stalo. Moj odabir je bio možda pogrešan, možda ispravan, ali uistinu uživam biti s tim momcima i igrati za svoju državu. Nadam se da ću uhvatiti ritam neće to trajati čitavu sezonu. Mislim da se popravljam iz utakmice u utakmicu i radim korak naprijed. To nije upitno', dodao je.