NAVIJAČI GA OBOŽAVAJU

Dario Šarić objasnio zašto je samog sebe odlučio nazvati štakorom

20.12.2018 u 12:21

Bionic
Reading

Nakon što se Šibenčanin Dario Šarić prije nešto više od mjesec dana u velikoj zamjeni igrača iz Philadelphije preselio u Minnesotu, zbog svojih igara brzo je postao jedan od omiljenijih košarkaša među navijačima Wolvesa

Nije tajna to da je Dario Šarić, koji zasad ulazi s klupe i na prosjeku je od 11 koševa i šest skokova, igrač kakve obožava trener Timberwolwesa Tom Thibodeau. Za njega ne postoji izgubljena lopta i, ono što je najvažnije, uvijek na terenu daje sve od sebe.

U kratkom videointervjuu koji prenosi Sportklub.hr, a u kojem su navijači Wolvesa bolje upoznali Šarića, on govori kako je dobio nadimak Šiši, kakvi su mu dojmovi o novom klubu i zašto obožava gledatelje u Minnesoti koji im na svakoj utakmici daju nevjerojatnu podršku.

No najzanimljiviji dio intervjua je svakako onaj u kojem sebe naziva – štakorom:

'Sam sebe često zovem štakorom! Oni mogu živjeti na visokoj, na niskoj temperaturi, oni mogu preživjeti bilo gdje… OK, rekao sam – ja sam kao ta životinja, pokušavam preživjeti, pokušavam igrati u bilo kojoj momčadi, igrati s bilo kojim igračima, naći svoje mjesto kako bih se uklopio. To je možda čudno', kazao je između ostalog 24-godišnji Šarić.

Cijeli videointervju pogledajte OVDJE.

  • +22
Pretpremijera dokumentarnog filma o Dariju Šariću i njegovoj obitelji Izvor: Cropix / Autor: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX