vratio se osmijeh na lice

Dario Melnjak uoči puta na ogled s Villarrealom, prisjetio se poraza od Dinama: Što smo naučili iz te utakmice? Ostat će između nas

16.08.2022 u 20:49

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka otputovali su u Španjolsku, gdje ih u četvrtak (20.45 sati) čeka Villarreal, u prvoj utakmici play-offa Konferencijske lige

Villarreal i Hajduk će u četvrtak u 20.45 sati odigrati prvu utakmicu posljednjeg pretkola Konferencijske lige, a uzvrat će biti tjedan dana kasnije u Splitu. Pobjednik tog dvomeča nastupit će u grupnoj fazi Konferencijske lige.

Splićani su, baš kao i uoči gostovanja kod Vitorije, na put otišli dva dana prije utakmice.

Dario Melnjak je uoči prvog susreta s Villarrealom rekao:

'Čekali smo ovakve utakmice cijelu prošlu sezonu. Vjerujem kako su nas protekla dva mjeseca dobro pripremila za utakmicu u Španjolskoj. Očekuje nas težak protivnik, ali mislim kako mi trebamo biti pravi i vjerovati', rekao je Melnjak, a prenosi Dalmatinski portal.

Jeste li pravi?

'Vjerujem da jesmo'.

Što ste naučili iz utakmice protiv Dinama?

'To će ostati između nas u svlačionici. Vjerujem kako smo svi zajedno svjesni onih dobrih i manje dobrih stvari. Iskustvo utakmice u Portugalu i Zagrebu će nas učiniti boljim'.

Kakav Villarreal očekujete?

'Opasan sa svih strana, ali isto tako očekujem i spremni Hajduk'.

Jeste li gledali njihovu utakmicu s Real Valladolidom?

'Jesmo, jako su zanimljivi. Vjerujem kako smo ih svi gledali i prošle sezone u Ligi prvaka. Jedna su od najboljih ekipa u Europi, zanimljiva s rukopisom dobrog trenera. Moramo biti spremni na njihove nalete i pritiske sa svih strana i pokušati na njih što bolje odgovoriti'.

  • +13
Nogometaši Hajduka otputovali su u Španjolsku na utakmicu protiv Villarreala Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

Ne igra se na njihovom stadionu. Smatrate li to vašom prednosti?

'Kad bismo mi morali igrati na nekom drugom stadionu, a ne na Poljudu, vjerujem kako bi bilo razlike. S druge strane mislim kako bi bilo lijepo igrati na njihovom stadionu, ali neka Bog odluči je li to dobro za nas ili ne'.

Je li ovo vaša najveća klupska utakmica u karijeri?

'Da'.

Ima li Villarreal slabe točke?

'Nismo toliko gledali njihove slabe točke, koliko smo radili na sebi. Pokušali smo ispraviti neke greške te smo se fokusirali na njihove dobre strane'.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

2>