ovo je tek početak

Dani Olmo oglasio se emotivnom porukom koja je oduševila navijače 'furije'; Španjolska je ispala s Eura, ali njegove su riječi veliko ohrabrenje za sve

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 07.07.2021 11:48
  • Objavljeno 07.07.2021 u 11:45
Bionic
Reading

Da, bio je Dani Olmo jedan od najboljih španjolskih reprezentativaca na ovom Euru. Sjajno je odigrao protiv 'svoje' Hrvatske, ali najbolju je partiju ipak pružio u polufinalu protiv Talijana. Bio je Olmo konstantna opasnost za gol 'azzurra', ali se na kraju nije uspio prometnuti u junaka. Dapače, promašio je penal i postao tragičarem polufinala...

Stajao je Dani Olmo (23) na kišom natopljenom terenu Wembleya, lice je pokrio rukama... Bili su to sigurno najteži trenuci u njegovoj dosadašnjoj karijeri, imao je priliku postati junak nacije, a na kraju je ispao tragičar. Odigrao je fantastičnu utakmicu u polufinalu Eura protiv Italije, bio je jedan od najboljih u španjolskim redovima, a onda je u raspucavanju penala za plasman u finale - promašio. Cijeli gol!

Neutješan je bio Dani Olmo, ali ovo mu je prvo veliko natjecanje u dresu 'furije' i imat će još prilika za popravak.

Nakon utakmice prvo ga je pohvalio španjolski izbornik Luis Enrique.

'Dani Olmo je bio fantastičan. Vrlo je lukav, odličan između linija. Kompletan je igrač i važan za nas, jer može igrati na više pozicija', kazao je Enrique koji Olma - sada je to sasvim jasno - vidi kao jednog od stožernih igrača 'furije' u godinama koje dolaze.

A nakon svega se na društvenim mrežama oglasio i Dani Olmo, a njegova je objava oduševila navijače 'furije'.

  • +78
Italija - Španjolska (EURO 2020, polufinale) Izvor: EPA / Autor: Carl Recine / POOL

'Moramo biti ponosni na sve što smo postigli. Privilegiran sam što sam imao ovo iskustvo s ovom sjajnom grupom nogometaša. Uvjeren sam da ćemo opet imati nove prilike i da ćemo zajedno slaviti velike stvari. Hvala svima koji su nas uvijek bodrili', napisao je Dani Olmo i za kraj poslao znakovitu poruku:

'Ovo je tek početak!'

Iskreno, ne sumnjamo kako je ovo tek početak jer Dani Olmo je s 23 godine postao jedan od glavnih igrača španjolske reprezentacije, a izbornik Luis Enrique mu neizmjerno vjeruje. Koliko? Sve će se vidjeti već na SP-u 2022. godine.