Predsjednik Rijeke

Damir Mišković svojim je igračima poslao jasnu poruku: Ne volim poraze, ali...

25.08.2023 u 07:47

Bionic
Reading

Rijeka je u prvoj utakmici doigravanja za Konferencijsku ligu na gostovanju kod francuskog Lillea odigrala hrabro i na kraju nesretno, golom u 89. minuti, izgubila 2:1. Nakon susreta se oglasio i predsjednik Rijeke Damir Mišković

Kakav je ovo turbulentan tjedan bio za momčad Rijeke, a posebice za predsjednika Damira Miškovića. Šokantan odlazak trenera Sergeja Jakirovića uoči puta za Lille kao da je homogenizirao momčad koja je u Francuskoj odigrala sjajnu utakmicu i bez pobjede ostala nes(p)retno u 89. minuti susreta.

Nakon utakmice se oglasio i predsjednik Rijeke Damir Mišković.

'Svaka čast stožeru i momčadi. Poraz je minimalan, a imali smo šansi i za kući se vratiti neporaženi. Lille je snažna momčad, to smo znali i ranije, ali ovo je aktivan rezultat', kazao je Mišković nakon utakmice.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Uzvrat je za tjedan dana, u četvrtak (31. kolovoza, 20 sati, MAXSport, MAXtv) na Rujevici. Francuze će dočekati pakao na tribinama, a Mišković je imao poruku za svoje igrače i navijače Rijeke.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +19
Lille - Rijeka, doigravanje Konferencijska liga, 24.8.2023. Izvor: Profimedia / Autor: Matthieu Mirville / AFP / Profimedia

'Ne volim poraze, no igra se još jedna utakmica i to u našem dvorištu. Ništa, u uzvratu cijela Rujevica u bijelom, svi uz momčad i: 'Ajmo Rijeko, idemo po prolaz!', zaključio je predsjednik Rijeke Damir Mišković.

>> više statistike pronađite OVDJE