riječ trenera

Damir Krznar svjestan je svega što ovaj Dinamov poraz donosi: Krivica je isključivo moja i od toga ne bježim, velik je to kiks

01.12.2021 u 20:53

Bionic
Reading

Dinamo ipak nije uspio ući u svoje 25. polufinale nacionalnog kupa. Rijeka ga je iznenadila i pobijedila usred Maksimira s 3:1, a ovaj poraz mogao bi se itekako odraziti na svlačionicu Modrih, pogotovo jer ih u nedjelju čeka derbi protiv 'zahuktalog' Hajduka

Nije lako Damiru Krznaru. Činjenica je da njegova momčad ne pobjeđuje, ili ne ostvaruje rezultate kakve bi navijači Modrih htjeli, no ne može se osporiti htijenje, borbenost, izrađene prilike.

Ali Damir Krznar svjestan je što ovakav rezultat znači. I kakav mu je sada pritisak na leđima.

'Rijeka je s tri udarca na gol postigla tri gola, a mi s pregršt šansi nismo. Ali kad se toliko promašuje, ne može se očekivati pobjeda. Bilo je puno takvih naših utakmica u kojima izlazimo na koljenima, ne može to biti utjeha, očito nismo pragmatični i svaka nas bolja momčad kažnjava. Uvijek razmišljamo o tome da prvo sačuvamo gol, a onda da napravimo rezultat', rekao je Krznar pred kamerama HNTV-a pa dodao:

'Krivica je isključivo moja i od toga ne bježim. Velik je to kiks, Dinamo uvijek napada trofeje, tako da je ovo razočaranje. U takvoj tužnoj atmosferi dočekujemo veliki derbi, moramo se do utakmice s Hajdukom regenerirati, prespavati i orijentirati se isključivo na tu nedjelju.

  • +41
Dinamo - Rijeka, četvrtfinale SuperSport Kupa, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL