SPORT ZA 65+

Dame i gospoda na gombanju, šahu i - beli

  • Autor: B. Vukina
  • Zadnja izmjena 07.06.2011 10:01
  • Objavljeno 07.06.2011 u 10:01
028

028

Izvor: tportal.hr / Autor: Branko Vukina

Jarunski susreti osoba starije dobi ove godine okupili dvjestotinjak sudionika

'Ako niste dio sportske klike, evo vam prilike', poručila je osobama starije dobi Karolina Muža iz rekreacijskoga društva Sport za sve - Centar. Nije ih pozvala na neke zakusline akcije u sportu, na preuzimanje ovog ili onog kluba ili saveza nego na Jarun, točnije: na terene pokraj Malog jezera. Pozvala ih je na već devete Jarunske sportske susrete osoba starije dobi, a dame i gospoda su se odazvali u lijepom broju i natjecali. Njih dvjestotinjak.

Oni kojima gombanje baš i nije bilo milo, zaigrali su šah i belu, ali nitko nije bio pasivan. Pokazalo se još jednom da duša Jarunskih sportskih susreta Karolina Muža i brojni mlađahni suradnici Sporta za sve - Centar doista umiju na prikladan način organizirati nadmetanja osoba starije dobi.

Branko Vukina

Branko Vukina

Izvor: tportal.hr / Autor: Branko Vukina

'Nakon uzbudljivog natjecateljskog dijela, sudionici su uživali u zabavnom programu koji su svojim nastupima uljepšali članovi Udruge invalida rada rumba plesom u tradicionalnim kostimima, šarmantne plesačice skupine Anita te veseli harmonikaši', istaknula je dr. Vesna Vučičević iz neprofitne medicinske humanitarne organizacije Medikus s misijom promicanja zdravih stilova života i zdravstvene edukacije.

Jarunski susreti završili su obećanjem sudionika da će doći i dogodine, na desetu, jubilarnu manifestaciju.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi