MALO JE TAKVIH

Da, postoje ljudi koji su odbili Real Madrid, ali on je to napravio više puta; uoči utakmice protiv nesuđenog kluba objasnio zašto se odlučio na takav potez

03.11.2020 u 13:33

Bionic
Reading

Uoči utakmice trećeg kola Lige prvaka između Real Madrida i Intera, gostujući trener Antonio Conte otkrio je kako je u prošlosti odbio pozive iz 'kraljevskog kluba' te je objasnio zašto je to napravio

Nitko nije toliko lud da odbije Real! Ili možda je? Upravo to je napravio Antonio Conte, a ono što zvuči nevjerojatno, da se to dogodilo više od jednog puta.

Madridskog velikana smatraju najvećim klubom svijeta, riječ je o rekorderu Lige prvaka s 13 naslova oko kojeg su se uz trofeje vezivale i najveće zvijezde i zato je malo onih koji su se usudili reći 'NE' španjolskom nogometnom divu.

Conte je jedan od tih hrabrih...

'Pružena mi je prilika trenirati Real Madrid, cijenim to, ali situacija nije bila dobra. Bio sam vrlo blizo nekoliko puta, ali mislio sam si, sezona je već počela i bilo bi komplicirano. Objasnio sam im to kad su me nazvali', otkrio je strateg Intera koji je poznat po svojem temperamentu dok vodi utakmice.

  • +31
Borussia Mönchengladbach - Real Madrid Izvor: EPA / Autor: SASCHA STEINBACH

Njegov trenerski put gotovo cijelo je vrijeme vezan uz Italiju, vodio je Arezzo, Bari, Atalantu, Sienu, Juventus, pa talijansku reprezentaciju da bi se zatim okušao u inozemstvu te tri sezone proveo u Chelseaju odakle je došao u Inter.

Prije susreta s Realom Conte je nahvalio svoj nesuđeni klub, ali i trenera 'kraljeva' Zinedinea Zidanea.

'On je izuzetna osoba, sjajan čovjek s kojim imam odličan odnos.'