STIŽE LAMELO BALL

Čudo od djeteta zaludjelo NBA skaute; na utakmici ubacio 92 koša!

08.02.2017 u 15:54

Bionic
Reading

Poznato je kako NBA skauti u SAD-u, u potrazi za talentima, sve češće odlaze na srednjoškolske utakmice, a jedan od klinaca o kojem već sada sve znaju svakako je 15-godišnji bek LaMelo Ball

Trenutačno je njegov najstariji brat Lonzo Ball, igrač sveučilišta UCLA, ipak poznatiji i puno bolji igrač. O njemu se govori kao o potencijalnom prvom izboru predstojećeg NBA drafta, ali na jedan dan show je ukrao njegov najmlađi brat LaMelo Ball na utakmici srednjoškolske američke između Chino Hillsa i Los Ososa u kojoj je ubacio čak 92 koša te prisutnima u dvorani pokazao svu raskoš talenta. Zvijezda je rođena!

Taj 15-godišnji klinac odveo je svoju momčad do pobjede 146:123, a prema službenoj statistici za dva poena šutirao je 30-39, trice je šutirao 7-22, a slobodna bacanja je šutirao 11-14 uz dodatak kako je u posljednjoj četvrtini (igra se 4x8 minuta!) ubacio 41 koš.

Dodajmo tome kako je simpatični LaMelo Ball jednu od svojih sedam trica ubacio – s centra i to iz čista mira (tricu s centra pogledajte OVDJE). Tek toliko da se napravi važan jer vrijeme za napad nije isticalo… Inače osim spomenutog Lonza te 15-godišnjeg LaMela i srednji brat LiAngelo Ball igra košarku i to za srednjoškolsku momčad Chino Hills iz koje će uskoro preseliti na sveučilište UCLA na koje su se sva trojica obvezali.

LaMelo Ball Scores 92 POINTS