nema mu ravnog

Čudesni Messi izludio nogometaše Chelseaja i odveo Barcu u četvrtfinale!

14.03.2018 u 23:10

Bionic
Reading

Nogometaši Barcelone u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka pobijedili su Chelsea na Camp Nouu rezultatom 3:0, zahvaljujući dva pogotka i asistenciji Lionela Messija...

Barca u svojim redovima ima zbilja posebnog igrača, a ove srijede još jednom se pokazalo koliku razliku jedan genijalac može napraviti na terenu.

  • +3
Liga prvaka, osmina finala: Barcelona - Chelsea Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Chelsea na Camp Nouu nije odigrao lošu utakmicu, ali u svojim redovima nije imao nekog poput Lionela Messija koji sve što napravi pretvara u pogodak.

Za londonski klub sve je krenulo nizbrdo od samog početka. Argetinac je već u trećoj minuti gotovo iz mrtvog kuta progurao loptu kroz noge Curtiosa i doveo Barcelonu u vodstvo, a zatim je sjajnim solo prodorom i još boljom asistencijom u 20. minuti omogućio Dembeleu da udvostruči vodstvo.

Gosti se nisu predavali i imali su nekoliko odličnih akcija u kojima su mogli smanjiti prednost Barce, a možda i izjednačiti, no nisu imali čovjeka koji bi loptu uspješno pospremio iza Ter Stegena. A onda je sve to opet kaznio Lionel Messi u 63. minuti, još jednim prodorom i pogotkom kroz noge Chelseajevog golmana.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu za Barcelonu u kojoj je samozatajno odrađivao trenerove zadatke, bez pravog učinka u napadu.

Barca je tako s ukupnih 4:1 prošla dalje i tijekom ždrijeba četvrtfinala Lige prvaka u petak nitko ju neće priželjkivati za protivnika.

Liga prvaka, osmina finala:

Barcelona – Chelsea 3:0 (Messi 3, 63, Dembele 20), prva utakmica 1:1