OPASNOST PO KRANJČARA

Crouch: Nadam se Wayneovom golu Crnoj Gori

07.10.2010 u 12:58

Bionic
Reading

Iako posljednjih dana nije igrao za svoj Manchester United, a sve zbog preljubničke afere, engleski izbornik Fabio Capello pozvao je Waynea Rooneyja u momčad za dvoboj s Crnom Gorom

Iako Waynea Rooneyja neko vrijeme nije bilo u momčadi Manchester Uniteda, neki kažu zbog preljubničke afere, a drugi čak i zbog loše forme, Talijan Fabio Capello, koji sjedi na klupi engleske reprezentacije, odlučio je pozvati ga za kvalifikacijski dvoboj s Crnom Gorom.

To je obradovalo Tottenhamovog napadača Petera Croucha, koji tvrdi da je samo pitanje dana kada će Rooney biti opet onaj stari.

Zanimljivo, u sličnom se skandalu našao i Crouch, koji je za The Sun izjavio: 'Wayne mi ne mora reći ništa, jer ga razumijem, a ako treba, ja mu mogu pomoći savjetom.'

Potom je visoki napadač Spursa rekao nešto i o nogometu.

'Rooney je vrhunski igrač i siguran sam da će igrati dobro još ove sezone. On je fantastičan igrač, a svatko tko igra s njim, može uživati. Nema sumnje da će zabijati golove, a ja se nadam da će to učiniti već protiv Crne Gore', završio je Crouch.

Engleska će s Crnom Gorom igrati u utorak 12. listopada, što će Kranjčarovoj momčadi biti druga utakmica ovog mini-ciklusa. Naime, Kranjčar i Crna Gora u petak dočekuju Švicarsku, dok su Englezi u tom terminu slobodni.