U21

Crna Gora generalka za Ladićeve izabranike

09.03.2009 u 14:51

Bionic
Reading

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija će u Varaždinu 27. ožujka odigrati prijateljsku utakmicu protiv Crne Gore koja će im ujedno biti i generalna proba uočio kvalifikacijskog ciklusa za EP

Stota obljetnica igranja nogometa u Varaždinu obilježit će se odigravanjem prijateljske utakmice između mladih reprezentacija Hrvatske i Crne Gore.

'Utakmica će se igrati 27. ožujka i poslužit će nam kao glavna proba uoči početka kvalifikacijskog ciklusa mlade reprezentacije za odlazak na Europsko prvenstvo u Danskoj', izjavio je danas na konferenciji za novinare izbornik naše mlade reprezentacije Dražen Ladić.

Po njegovim riječima naša skupina je izjednačena i nekoliko reprezentacija - Srbija, Norveška, Slovačka i Hrvatska imaju podjednake šanse za plasman na prvenstvo.

'Utakmica protiv Crne Gore bit će nam dobra provjera budući da je riječ o moćnoj reprezentaciji čiji igrači već sada nastupaju za jake europske klubove', rekao je Ladić koji je za tu utakmicu pozvao 21 igrača: Kelava, Ježina, Vida, Šimek, Jozinović, Kokalović, Maloča, Lovren, Jajalo, Badelj, M. Ljubičić, K. Ljubičić, Ozobić, Tičinović, Palić, Miličević, Bodul, Oremuš, Šimić, Križman i Smrekar.

Glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić najavio i mogućnost odigravanja nekoliko kvalifikacijskih utakmica u Varaždinu, a 100 godina nogometa u gradu baroka obilježit će se i Svečanom akademijom u varaždinskom HNK koja će se također održati 27. ožujka, uoči prijateljske utakmice Hrvatska - Crna Gora.