hoće li mu je juve ispuniti?

Cristiano Ronaldo za rođendan si je poželio tri bivša suigrača

05.02.2019 u 19:49

Bionic
Reading

Portugalska nogometna zvijezda, Cristiano Ronaldo ovog utorka napunio je 34 godine. Međutim, s obzirom na profesionalnost i ozbiljnost kojom pristupa svakom treningu, ne treba čuditi kako Ronaldo ima plan na ovom nivou igrati još nekoliko godina

A da bi i s Juventusom nastavio 'berbu trofeja', koju je posljednjih godina održavao s Realom, Ronaldo je od čelnika Juventusa - za rođendasnki poklon - poželio tri bivša suigrača. A to su - Isco, Marcelo i James Rodriguez.

Ovaj prelazni rok je završen, no vjerujemo kako će u Juventusu ovu želju Ronaldu pokušati ispuniti u ljetnom prijelaznom roku. Jer ionako, rođendanski se pokloni ne smiju poklanjati unaprijed.

Talijanski Tuttosport piše kako su čelnici kluba ovu želju ozbiljno shvatili. Pitanje je samo hoće li još netko od europskih velikana krenuti u lov za ovim igračima.

Makar, kada vidimo kako mu ide s Mandžukićem, onda mu možda više nitko ni ne treba.

Ronaldo je osvojio pet puta Ligu prvaka, osvojio je i Europsko prvenstvo s Portugalom, ponio je pet Zlatnih lopti, a s Juventusom ove sezone nada se dvostrukoj kruni, naslovu prvaka Italije ali i Europe.

U Seriji A Cristiano Ronaldo postigao je već 17 pogodaka, u Ligi prvaka trenutno je na 'samo' jednom, ali sigurni smo da će u nokaut-fazi krenuti zabijati i u ovom natjecanju.