MUKA SVIH RODITELJA

Cristiano Ronaldo otkrio koja ga nezdrava navika njegovog sina živcira: To me iritira, a on je toga svjestan

29.12.2020 u 14:00

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo pričao je svojem najstarijem djetetu te je priznao kako bi volio da je u budućnosti nogometaš, ali i da ga neće pritiskati da to postane

Portugalac je jedan od najboljih nogometaša svih vremena, a ovaj ubojiti golgeter svoje slobodno vrijeme provodi s djecom. Ima kći Alanu Martinu, blizance Evu i Matea, a najstarije djete mu je sin Cristiano Junior.

Upravo se za ovog desetogodišnjeg dječaka mnogi pitaju hoće li krenuti stopama slavnog oca, a Ronaldo je poručio medijima kako ne namjerava forsirati sina da postane nogometaš iako ga je upisao u Juventusovu nogometnu akademiju te s njime vježba i dijeli mu savjete.

  • +5
Cristiano Ronaldo izabran za nogometaša 21. stoljeća Izvor: EPA / Autor: ALI HAIDER

Ronaldo je ovih dana u jednom intervjuu priznao da ima trenutaka i koji ga iritiraju u vezi sina, a to su uobičajene stvari s kojima je suočena većina roditelja diljem svijeta.

'Ponekad pije coca-colu i jede čips i to me iritira, a on to zna. Katkad mu kažem da se okupa u hladnoj vodi kako bi se oporavio nakon trčanja na traci, a on mi odgovori: Tata, tamo je hladno. To je u redu, ipak mu je samo deset godina