UGODNO IZNENAĐENJE

Čovjek koji je uništio Juventus postao i najveća prijetnja Leu Messiju!

16.10.2017 u 09:08

Bionic
Reading

Ciro Immobile najugodnije je iznenađenje talijanske Serie A, a nakon dva pogotka s kojima je slomio Juventus u subotu izjednačio se s Lionelom Messijom u utrci za Zlatnu kopačku...

Talijanski 27-godišnji napadač često je bio osporavan i imao je mnogo neuspješnih epizoda u svojoj karijeri, no u dresu Lazija napokon je došao na svoje.

  • +5
Juventus - Lazio, 8. kolo Serie A, 2017/18. Izvor: Reuters / Autor: STRINGER

Immobile se možda nije snašao u dresu Borussije Dortmund niti u Sevilli, ali otkad je prošlog ljeta stigao u Rim u potpunosti je oživio svoju karijeru. Prošle sezone zabio je 23 pogotka, a ove bi mogao i više, ako nastavi kao u prvih osam utakmica prvenstva.

Zabio je Ciro već 11 pogodaka, od toga čak tri u derbiju protiv Milana, a ove subote dva u velikoj pobjedi u gostima kod Juventusa koja je Lazio učvrstila među vodeće četiri momčadi prvenstva.

Bila je to osveta Immobilea svom bivšem klubu koji ga je u mlađima danima uglavnom slao okolo na posudbe i nikad u njemu nije dobio pravu priliku.

Autor: YouTube

Zanimljivo, time se Talijan izjednačio s učinkom Lea Messija koji je također zabio 11 golova ove sezone u borbi za Zlatnu kopačku koja se tradicionalno dodjeljuje najuspješnijem napadaču Europe svake godine.

No, ne samo da mu neće biti lako osvojiti nagradu za najboljeg strijelca Europe, već će se morati namučiti da bude najbolji u Italiji, s obzirom da ga Dybala s deset i Icardi s devet postignutih golova prate u stopu...