ROONEY NA STRELJANI

Collen pobjegla mami, a Jenny u Bolton

07.09.2010 u 09:44

Bionic
Reading

Englezi se opet naslađuju nevoljama svojih nogometnih zvijezda. Nakon što je otkriveno da je Wayne Rooney podosta zastranio s prostitutkom Jenny Thompson, otkrili su da ga je njegova trudna supruga Collen napustila i otišla majci. Na određeno ili neodređeno vrijeme, tek treba vidjeti

Dogodilo se upravo ono čega se Wayne Rooney najviše bojao: supruga Collen je rekla 'dosta' i odselila se majci u Liverpool. Njegove prevare s prostitutkama i pijančevanja, a nije mu prvi put, očito su joj dozlogrdili pa je sa sinom Kaijem napustila zajednički dom. Engleski mediji, pogotovo tabloidi koji se hrane takvim vijestima, izvještavaju da se Wayne u suzama ukrcao na zrakoplov za Švicarsku, gdje engleska nogometna reprezentacija gostuje u okviru kvalifikacija za Euro 2012, no u to je ipak malo teško povjerovati.

Kako bilo, bračna kriza obitelji Rooney dosegla je svoj vrhunac i to bi, brinu se Englezi, itekako moglo pogoditi ionako golgeterski neuvjerljivog Waynea. Jasno, uvijek ostaje mogućnost da se stvari izglade, jer navodno je Wayne preklinjao za oprost i obećavao brda i doline samo da Collen ne ode, no zasad ništa ne navodi na takav zaključak. Wayne je u Švicarskoj, Collen u Liverpoolu, a fatalna Jennifer pobjegla je od halabuke u Bolton. Jedno je sigurno: Jenny neće tamo dugo ostati, zov milijuna te glad otočana za još nekoliko rečenica o ljubavnim mogućnostima i umijeću napadača 'gordog Albiona' preveliki su da neki od tabloida ne bi iskeširao brdo funti.