ŠTO MOGU NAŠI NA EURU

Čitatelji tportala vjeruju Hrvatskoj, ali ima i onih koji misle da se sprema katastrofa

12.01.2018 u 09:34

Bionic
Reading

Čitatelji tportala optimistični su po pitanju nastupa hrvatske rukometne reprezentacije na Europskom prvenstvu koje počinje danas u Lijepoj našoj

Rukometaši su nas odavno razmazili medaljama, a kada se jedno veliko natjecanje održava u Hrvatskoj tada odličje izgleda kao 'zicer'. No mukotrpan je put do postolja na Euru na kojem isto tako nikada nismo bili zlatni.

Izbornik Lino Červar nije se razbacivao bahatim izjavama o naslovu europskog prvaka, ali zna se da se vratio na klupu kako bi zaokružio svoju bogatu kolekciju, jer ima olimpijsko i svjetsko zlato.

Što se tiče hrvatskih navijača, barem čitatelja tportala koji su sudjelovali u našoj anketi, oni su optimistični iako ima i pesimista.

Ukupno 83,2 glasača smatra kako će Hrvatska preživjeti sve zadatke u prve dvije faze po skupinama te se probiti do polufinala.

Od toga 29,4 naših čitatelja uvjereno je da će Červarovi izabranici otići do kraja, njih najviše (39 posto) misli da nam je domet srebro ili bronca, dok je 14,8 glasalo za opciju u kojoj u susretima za medalju mi ostajemo bez postolja.

  • +5
Prijateljska utakmica: Hrvatska - Crna Gora Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Što se tiče pesimista njih je ukupno 16,8 posto. Od toga je 8,7 posto glasalo da će Hrvatska zapeti u drugoj fazi po skupinama, a ima i onih koji vjeruju u totalni debakl Červarovih trupa odnosno da neće proći ni ovu prvu skupinu u kojoj se nalaze sa Srbijom, Švedskom i Islandom.

  • +7
Trening hrvatske rukometne reprezentacije u Splitu Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL
  • +21
Pripreme Hrvatske rukometne reprezentacije za Europsko prvenstvo Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL
  • +8
Organizatori prekrili splitsku Spaladium Arenu kako bi sakrili nedovršeni vanjski izgled dvorane Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL