PADAJU TEŠKE RIJEČI

Čitatelji tportala nisu skrivali ljutnju i razočaranje; ovi komentari zaboljet će izbornika Zlatka Dalića i hrvatske reprezentativce

28.03.2021 u 13:30

Bionic
Reading

U drugom kolu kvalifikacija za SP, u skupini H, na Rujevici je Hrvatska svladala Cipar 1:0. Strijelac jedinog pogotka bio je Mario Pašalić, no hrvatska javnost nije oduševljena

Podsjećamo, Hrvatska je prekinula crni niz od čak četiri poraza u natjecateljskim utakmica, tri su se dogodila u Ligi nacija, a jedan prije četiri dana na otvaranju kvalifikacija kod Slovenije (0:1).

Trenutak odluke bio je 40. minuti, Modrić je pokušao proigrati Budimira, ali netko od gostiju glavom je skrenuo loptu koja je stigla do Pašalića, a on je iz blizine zabio za 1:0 što je bio i konačan rezultat.

Najvažnija su prvi tri boda u kvalifikacijama, no čitatelji tportala su razočarani i to nisu skrivali u komentarima na našem Facebook profilu. Bilo je tu zaista oštrih postova, a mi smo izdvojili neke od njih.

'Povijesni uspjeh', ironično je napisao jedan čitatelj, a drugi dodao: 'Sprdnja od nogometa.'

'Sprdačina, nova taktika od Dalića, katastrofa. Sva sreća oni nam asistirali za gol', u negativnom tonu se nastavila opisivati utakmica.

'Jad i bijeda a jesmo ih razbili', 'Bez komentara', 'Ovo treba djeci zabranit da ne zamrze sport', 'Hvala bogu što ovi bokci nisu malo bolji'.

Bilo je tu i usporedbi s amaterima...

'Nije bilo gledljivo. Natezanje oko bilo čega kao da igraju lokalni klubovi iz Nedođije', 'Kao da penzići igraju... dobro su i prošli'.

  • +75
Hrvatska - Cipar, kvalifikacije za SP u nogometu 2022. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Kod onih koji su komentirali nismo vidjeli previše optimizma...

'Ako se ovi igrači plasiraju na SP onda cu i ja postati gradonačelnik Zagreba iako se nisam kandidirao', 'Jedino dobro je da samo pobijedili, s ovakvom igrom nećemo daleko bilo je dosadno i ne gledljivo '.

Na udaru je bio i izbornik...

'Daliću hvala ti za Rusiju, ali ovo sad je jalovost, sporost i bezidejnost. Zadnjih 10 utakmica mi nismo pobijedili ozbiljnu repku. Vrijeme je za promjene, jer nitko nije nezamjenjiv.'

I za kraj dva kratka komentara, ali koja bole:

'Tugo, moja tugo', 'Bez komentara, jedno veliko ništa!'