aNKETA - ŠTO VI MISLITE?

Ćiro se zbog dresa nije mogao suzdržati; ovo se neće svidjeti nikome u HNS-u

21.03.2018 u 20:53

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni savez i Nike službeno su predstavili dresove u kojima će hrvatska nogometna reprezentacija nastupiti na FIFA Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji ovog ljeta, ali nisu baš svi zadovoljni dizajnom

Prva garnitura je prepoznatljiva, riječ je o standardnom crveno-bijelom dresu, kvadrati su dva do tri puta veći od prethodnih, ali to je hrvatski dres na kakav smo navikli. No kod pričuvnog dresa, iako dominiraju kvadrati, oni su u izrazito tamnim bojama: tamnoplavoj i crnoj, kombinacija kakvu još nismo imali.

Naravno, neki nogometni fanovi su oduševljeni, a neki opet imaju zamjerke. Mi zato imamo osjećaj da će se sljedećih dana najviše pisati o pričuvnoj garnituri u tamnim bojama, a o njoj je svoj iskreni sud za Novu TV dao 'trener svih trenera' Miroslav Blažević.

'Crna boja nam ne paše, ja to najbolje znam. Sasvim se drugačije osjećaju u svojem dresu. Ovo su akrobacije bez legitimiteta, ja bih ga mijenjao', izjavio je bivši hrvatski izbornik koji potpisuje najveći uspjeh reprezentacije – treće mjesto sa SP-a 1998.

  • +5
Novi dres hrvatske nogometne reprezentacije 2018. Izvor: Društvene mreže / Autor: twitter

No, 100 ljudi – 100 ćudi. Recimo, suprotnog mišljenja je Sandra Perković, naša najbolja atletičarka, dvostruka olimpijska pobjednica. Ona je objavila fotografiju na Instragramu gdje je u novom dresu Hrvatske, onom tamnijem, te je napisala:

'Sviđa mi se novi dres Hrvatske i Nikea. Sretno protiv Perua i Meksika. Svi smo dio iste obitelji i važno je da se držimo zajedno.'

A što vi dragi čitatelji mislite o novom dresu. Svoje mišljenje možete napisati u komentarima ispod teksta ili možete jednostavno glasati u anketi tportala.