TROSTRUKO SLAVLJE

Cibona tramvajem do kumčeta vuka

Košarkaši Cibone u tramvaju s klupskim obilježjima (13)

Košarkaši Cibone u tramvaju s klupskim obilježjima (13)

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukić / PIXSELL

Vukovi s Tuškanca od subote su ponosni kumovi ženke sivog vuka, članice čopora zagrebačkog Zoološkog vrta. Cibosi su se obvezali na brigu o kumčetu, a podršku su im dali brojni prijatelji koji su s njima oslikanim tramvajem ZET-a stigli u ZOO

Slavilo se trostruko. U petak su u Zadru cibosi osigurali finale domaćeg prvenstva, u subotu su se premijerno vozili Ciboninim tramvajem, a potom uz pratnju tamburaša postali i kumovi maksimirskoj vučici.

Druženje je počelo na Remizi, uz pozdrav voditelja podružnice ZET-a Dubravka Baričevića i obraćanje direktora Cibone Zdenka Antunovića. Tramvajem se išlo u ZOO gdje su košarkaši domaćinski dočekani od voditeljice stručne službe ZOO-a Andreje Bračko i predstavnika Grada Zagreba, pročelnika Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo Emila Tuka.

Sanjin Strukić / PIXSELL

Sanjin Strukić / PIXSELL

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukić / PIXSELL

Svečano je objavljeno kumstvo otkrivanjem table 'PONOSNI KUMOVI SIVOG VUKA' s Vukovima s Tuškanca u potpisu.

Fešti su se priključile i osobe iz javnog života: Luka Nižetić, Zlatan Zuhrić Zuhra, Ana Stunić, Robert Mareković, Renato Đošić Renman, Mirko Novosel, Andro Knego, Mihovil Nakić i Sven Ušić. Kumovi su vučici poklonili prigodan poklon koji joj se očito svidio – košarkašku loptu, naravno!

cibona.com

cibona.com

Izvor: Promo fotografije / Autor: cibona.com

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi