engleska liga

Chelsea u ludoj utakmici pobijedio Manchester United golovima u 100. i 101. minuti

04.04.2024 u 23:42

Bionic
Reading

Chelsea je nevjerojatnim preokretom u sudačkoj nadoknadi uspio pobijediti Manchester United 4-3

"Bluesi" su sjajno otvorili susret i golovima Conora Gallaghera (4) i Colea Palmera (19-11m) poveli su 2-0, no United je do poluvremena izjednačio preko Alejandra Garnacha (34) i Brune Fernandesa (39).

"Crveni vragovi" su u 67. minuti okrenuli rezultat nakon sjajne kontre koju je u novi gol pretvorio Garnacho. Međutim, velike zasluge za gol ima i Antony koji je fantastičnom loptom, vanjskom felšom uposlio Garnacha.

Domaćin je desetoj minuti nadoknade uspio izjednačiti iz kaznenog udarac kojeg je realizirao Palmer postigavši svoj drugi gol na utakmici. Diogo Dalot je srušio Maduekea unutar šesnaesterca, situacija se dosta dugo provjeravala, a na koncu je sudac Jarred Gillett pokazao na bijelu točku.

  • +11
Chelsea - Manchester United, engleska liga, 4.4.2024. Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Kada se već činilo kako će momčadi remizirati, "bluesi" su brzinski izveli korner, Fernandez je uposlio Palmera koji je ušao u kazneni prostor i iskosa snažno opalio pogodivši u 101. minuti utakmice za 4-3 i ludnicu oduševljenja na Stamford Bridgeu.

Liverpool vodi na ljestvici sa 70 bodova, Arsenal ima 68, a Manchester City 67 bodova, a dodajmo kako vodeći trojac ima i po utakmicu manje. Chelsea je deseti s 43 boda, dok je ManU na šestom mjestu s 48 bodova.

Standings provided by Sofascore